FIGYELEM! Webáruházunk még nem aktív!
A megrendelt termékeket nem szállítjuk ki!

Gyors szállítás | Folyamatos árukészlet | Személyes átvétel

Kérdésed van? Hívj minket! +36204574947

Himalaya Everyday 70048
Himalaya Everyday 70048
1 130 Ft 
890 Ft

Himalaya Everyday 70048

Himalaya Everyday Akril Fonal – Tökéletes Választás Kötéshez és Horgoláshoz

A Himalaya Everyday akril fonal ideális választás mindazok számára, akik kiváló minőségű, puha és tartós fonalat keresnek kötési vagy horgolási projektekhez. Ez a prémium minőségű fonal 100% anti-pilling akrilból készül, amely garantálja, hogy alkotásai hosszú ideig szépek és újszerűek maradnak.

Márka
Himalaya
Típus
Everyday
Anyag
100% akril
Súly
100 gramm
Kötőtű
5
Horgolótű
4
Hossz
250 méter
Raktáron: 8 db
21
Kezdete: 2024.09.03   A készlet erejéig!
Megtakarítás 240 Ft
890 Ft
1 130 Ft 
Részletek

Miért válassza a Himalaya Everyday akril fonalat?

 

  • Kiváló Minőség: A Himalaya Everyday akril fonal 100% anti-pilling akrilból készült, így a kész termékek nem bolyhosodnak, és hosszú ideig megőrzik eredeti állapotukat.
  • Puha és Kényelmes: Ez a fonal rendkívül puha tapintású, így kényelmes viseletet biztosít bármilyen ruhadarab vagy kiegészítő esetében.
  • Széles Színválaszték: A Himalaya Everyday akril fonal számos gyönyörű színben kapható, így mindenki megtalálhatja a számára legmegfelelőbb árnyalatot.
  • Könnyű Kezelhetőség: Ez a fonal könnyen kezelhető, mosógépben mosható és gyorsan szárad, így a kész termékek karbantartása egyszerű és problémamentes.
  • Sokoldalúság: Ideális választás pulóverek, sálak, sapkák, takarók és számos egyéb kötött vagy horgolt projekt elkészítéséhez.
  • Használható dupla, tripla szállal motringolva Tufting szőnyegek készítéséhez!

Felhasználási Tippek

A Himalaya Everyday akril fonal tökéletes választás mind kezdő, mind haladó kézművesek számára. Használd bármilyen szezonális projekthez, legyen szó téli sálról vagy nyári kardigánról. A fonal egyenletes textúrája és színe garantálja, hogy minden egyes darab egyedi és gyönyörű lesz.

Válasszd a Himalaya Everyday akril fonalat, és élvezze a kötés és horgolás örömét minőségi alapanyagokkal! Fedezd fel a kreativitás határait ezzel a kivételes akril fonallal, amely minden projektjét különlegessé teszi.

Adatok
Cikkszám:
653717
Tömeg:
100 g/db
Hasonló termékek