FIGYELEM! Webáruházunk még nem aktív!
A megrendelt termékeket nem szállítjuk ki!

Gyors szállítás | Folyamatos árukészlet | Személyes átvétel

Kérdésed van? Hívj minket! +36204574947

Himalaya Everyday Big 70807
Himalaya Everyday Big 70807
1 120 Ft 
850 Ft
ÚJ

Himalaya Everyday Big 70807

Himalaya Everyday Big Akril Fonal - Az Ideális Kötőfonal

A Himalaya Everyday Big akril fonal tökéletes választás minden kézimunka projektedhez. Ez a kiváló minőségű kötőfonal rendkívül sokoldalú és könnyen kezelhető, így kezdők és haladók számára egyaránt ideális. Fedezd fel, miért érdemes a Himalaya fonalat választani!

Márka
Himalaya
Típus
Everyday Big
Anyag
100% akril
Súly
100 gramm
Kötőtű
10
Horgolótű
10
Hossz
80 méter
Raktáron: 3 db
24
Kezdete: 2024.09.03   A készlet erejéig!
Megtakarítás 270 Ft
850 Ft
1 120 Ft 
Részletek

Kiváló Minőségű Akril Fonal

A Himalaya Everyday Big fonal 100% anti-pilling akrilból készült, ami garantálja, hogy a kész termék nem bolyhosodik, és hosszú ideig megőrzi eredeti állapotát. Ez a fonal tökéletes választás mindennapi használatra szánt ruhadarabokhoz, takarókhoz és kiegészítőkhöz.

Nagyobb Szálvastagság

Az Everyday Big fonal vastagabb szálú, mint a hagyományos akril fonalak, így gyorsabban haladhatsz a kötési vagy horgolási projektjeiddel. A vastag szálak erősebb, melegebb és tartósabb végeredményt biztosítanak, ami különösen előnyös téli ruhadarabok és kiegészítők készítésekor.

Széles Színválaszték

A Himalaya fonal színpalettája rendkívül széles, így könnyedén megtalálhatod a projektedhez legjobban illő árnyalatot. A gazdag színek és a finom árnyalatok lehetővé teszik, hogy bármilyen stílusú kézimunkát elkészíthess.

Könnyű Kezelhetőség

Ez az akril fonal mosógépben mosható, ami nagyban megkönnyíti a karbantartást. Gyorsan szárad, és nem igényel különleges bánásmódot, így tökéletes választás mindennapi használatra szánt ruhadarabokhoz.

Puha és Kényelmes

A Himalaya Everyday Big fonal rendkívül puha és kényelmes tapintású. Ez különösen fontos, ha bőrrel érintkező ruhadarabokat készítesz, például pulóvereket, sálakat vagy sapkákat.

 

Használati Útmutató

Tűméret Választása

Az optimális eredmény érdekében használj 8-10 mm-es kötőtűt vagy horgolótűt. Ez a méret biztosítja a megfelelő feszességet és rugalmasságot, így a kész termék nem lesz se túl laza, se túl szoros.

Mosási Utasítások

Bár a fonal mosógépben mosható, ajánlott alacsony hőfokon mosni és szárítani, hogy a színek és az anyag minél tovább megőrizzék eredeti állapotukat.

Projekt Terv

Készíts próbadarabot, hogy láthasd, hogyan viselkedik a fonal a választott mintával. Szükség esetén módosítsd a tűméretet vagy a mintát, hogy a legjobb eredményt érhesd el.

 

Használható egy szállal motringolva Tufting szőnyegek készítéséhez!

Adatok
Cikkszám:
70807
Hasonló termékek